gooise-gitaren_winkel

Reparatie

Gitaar reparatie Bussum - Hilversum - Muiden - Weesp - Almere - Lelystad - Amersfoort - 't Gooi - Midden Nederland

Bij Gooise-Gitaren.nl in Bussum, direct naast station Naarden-Bussum kunt u ook terecht voor de reparatie van uw instrument.

Akoestische gitaren, electrische gitaren, basgitaren, ukeleles; ze worden bij ons door een professional onder handen genomen. Onze reparateur staat elke maandag en vrijdag en zo nu en dan ook op woensdag in de winkel om alle reparaties uit te voeren.

Van even snaren vervangen of een complete  afstelbeurt van de gitaar tot aan de meer uitgebreide reparaties als een nieuwe brugkam, stemmechanieken of het vervangen van electronica.

Ook voor upgrades van electrische gitaren zijn wij inmiddels een bekend en betrouwbaar adres voor Midden Nederland.

Kom vooral langs bij ons in de winkel voor advies. Wij zullen uw instrument innemen, een inschatting maken wat de reparatiekosten zijn en een voorstel doen voor de reparatiekosten.

Wil je advies via de mail of heb je een vraag voor onze reparatie-afdeling?

Mail : reparaties@gooise-gitaren.nl of bel met de winkel : 035 - 75 06 334.

Of kom gewoon even langs de winkel aan de Stationsweg 40 in Bussum, we zitten direct naast station Naarden-Bussum met voldoende parkeerplek voor de deur.

Onze reparateur Pim is elke maandag en vrijdag sowieso aanwezig bij onze werkplaats in de winkel om advies te geven en de reparaties te doen.

Brengen op maandag of vrijdagochtend en dan kan het instrument vaak dezelfde dag weer opgehaald worden. Vrijdagochtend brengen en vrijdagavond (koopavond) tot 20.00 uur weer ophalen! Bij uitgebreidere reparaties is onze maximum reparatietijd een week.

Ook voor reparaties en servicebeurten van alle soorten gitaar-versterkers kan je bij ons terecht.

Wij hebben ook voor gitaarversterkers een zeer professionele reparatiedienst. De meeste reparaties worden binnen een week afgerond voor een heldere en transparante prijs.

Wij rekenen geen inspectie-kosten en maken een duidelijke prijsopgave. Bellen altijd wanneer het toch onverhoopt duurder mocht worden. Dus geen verrassingen en altijd duidelijkheid. Tel daar de snelle service van onze winkel bij op en breng je versterker vandaag nog langs voor reparatie.

Bij Gooise-Gitaren.nl geen gedoe met lange wachttijden of ingewikkelde rekeningen.

Duidelijkheid, snelheid en kwaliteit voor een redelijke prijs.

 

 

 

 

Gitaarreparatie Gooi, Versterkerreparatie Gooi, Akoestische gitaar repareren?, Electrische gitaar repareren?, Buizenversterker repareren?, Basgitaar repareren?, Afstelbeurt electrische gitaar?, Afstelbeurt akoestische gitaar? : Stationsweg 40, Bussum, Station Naarden-Bussum.